Wateronderbreking omgeving Parklaan en Achturenwijk

Er zal op dinsdag 18 oktober tussen 8 uur en 16 uur een wateronderbreking zijn in de volgende straten:

Pollarestraat, Brusselsesteenweg nr. 4 tot 114 (enkel pare zijde), Achturenstraat, Achturenplein, Garenweg, Kantweg, Lucifersweg, Brusselstraat , Burchtdam (tot Denderkaai), Parklaan, Kluisweg, Huifkarweg, Denderkaai, Vaartweg, Dr. Fr. Hemmerijckxplein, Arbeidstraat, Nijverheidslaan, Vredelaan, Vrijheidstraat, Vooruitgangstraat.

De Watergroep vraagt de bewoners een voldoende voorraad water op te slaan voor het normale verbruik en de elektrische apparaten die aangesloten zijn op het waternet (wasmachine, vaatwasmachine) niet te gebruiken.

Vanaf 18 oktober tot nader bericht via de Watergroep (vermoedelijk 2 weken) moeten de bewoners in deze straten het water minstens 5 minuten koken alvorens te consumeren.

Meer info? De Watergroep, 09 240 91 11, inlfo.oost.vlaanderen@dewatergroep.be

Topartikels editie Ninove-Dender