Cultuurcentrum De Plomblom start nieuw seizoen en nieuwe website

Traditiegetrouw start in september het cultuurseizoen van cc De Plomblom. Met een kwalitatief en divers aanbod hoopt het cultuurcentrum een zo ruim mogelijk publiek aan te spreken.

Theater, muziek, musical, klassieke muziek, familievoorstellingen, workshops, film… het komt allemaal aan bod. Naast grote namen zoals Soulsister, Stef Bos of Adriaan Van Den Hoof krijgt ook jong en minder bekend talent podiumkansen. En natuurlijk worden de lokale artiesten niet vergeten. Zo zullen op vrijdag 30 september  Yah Tararah en Jaune Toujours, twee bands met Ninoofse roots, in het buitentheater een concert geven.

Tijdens de autovrije zondag kan iedereen in cc De Plomblom genieten van het aperitiefconcert van Smeulders & Smeulders, twee accordeonisten die bij het grote publiek vooral bekend zijn als muzikanten van o.a. Bart Peeters en Kapitein Winokio. Een andere aanrader is dan weer “Een dag met Stefaan” van Die Verdammte Spielerei op zaterdag 24 september. Dit knotsgek wonderorkest trad ondertussen al meer dan 400 keer op in binnen- en buitenland, op gerenommeerde straattheaterfestivals, op festivals zoals Pukkelpop, Lowlands, Dranouter, Gentse Feesten, Lokerse Feesten,… en nu dus ook in cultuurcentrum De Plomblom.

Nieuw dit seizoen is dat alle avondfilms ook om 14.00 uur vertoond worden. Wie dus liever in de namiddag komt kijken is meer dan welkom. Meer informatie over de programmatie is terug te vinden in de seizoensbrochure, de maandklapper, facebookpagina van het cultuurcentrum en de nieuwe website van cc De Plomblom: www.ccdeplomblom.org.

Meer info? Cc De Plomblom, 054 34 10 01, ccbalie@ninove.be www.ccdeplomblom.org

Topartikels editie Ninove-Dender