Stadskorting voor abonnement De Lijn

De stad Ninove betaalt 25% van de kostprijs van een abonnement van De Lijn voor haar inwoners van 12 tot en met 18 jaar. Voor een jaarabonnement betekent dit een besparing van ongeveer ‚ā¨ 50. De korting geldt niet op VT- of VG-abonnementen.

Om van deze korting te kunnen genieten moet een attest voor stadskorting bij de dienst bevolking van de stad afgehaald worden. Stap vervolgens naar een Lijnwinkel in Vlaanderen met je ingevuld attest en je identiteitskaart. Je Buzzy Pazz wordt meteen aangemaakt.

Je kan ook het  attest voor stadskorting samen met een kopie van je identiteitskaart opsturen naar De Lijn, dienst abonnementen, Nieuwpoortsesteenweg 110, 8400 Oostende. Even later ontvang je een aangepaste overschrijving. Zodra het bedrag gestort is, wordt je abonnement opgestuurd. Een abonnement met stadskorting kan niet online worden aangekocht. Let wel: voor elk abonnement dat je met stadskorting wenst aan te kopen, moet je over een nieuw attest beschikken.

Indien er meerdere kinderen binnen hetzelfde gezin tussen de 12 en 18 jaar zijn, is er ook nog de gezinskorting. Hiervoor dient men een attest van gezinssamenstelling voor te leggen. Voor meer info over de gezinskorting surf naar www.delijn.be of bel naar De LijnInfo op het nummer 070 220 200 (‚ā¨ 0,30/min).

Topartikels editie Ninove-Dender