Hollandse ‘Kermiz’ in het stadspark

De Donderdagen trekken voor de laatste aflevering van juli naar het stadspark. Daar slaat het indrukwekkende Cirque du Platzak, dat ook al in 2013 te gast was, zijn tenten op. De voorstelling op 28 juli begint om 20 uur, de toegang is gratis.

Een jongen met een fascinatie voor explosieve grasmaaiers, een temperamentvolle Italiaanse die vecht met een Spaanse toreador, een trompettist op een slap koord, een Duitse acrobate die kickt op nietmachines: dit zijn nog maar vijf eigenzinnige karakters van Le Cirque du Platzak, een twaalfkoppig internationaal collectief van circusartiesten en muzikanten met als standplaats het Nederlandse Tilburg.

‘Kermiz’ vermengt de sfeer van het oude circus met nouveau cirque, de donkere kanten uit een sprookje van Grimm en opzwepende volksmuziek.

Topartikels editie Ninove-Dender
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!