HAP Foodtruck Festival

HAP, het gezellige Food Truck Festival, komt op 8, 9 en 10 juli naar Ninove. 25 mobiele keukentjes en foodtrucks toveren het stadspark, tussen het Dr. Hemerijckxplein en ’t Oeversteksken, om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. De toegang is gratis.

Van bakfiets en oude Citroën-bestelwagentjes tot authentieke Italiaanse piaggio-driewielertjes: alles wat wielen heeft, wordt tijdens HAP omgebouwd tot een hippe foodtruck waar beleving, showcooking en heerlijk eten centraal staan. Deze leuke foodtrucks serveren het lekkerste eten met verse ingrediënten en bijzondere gerechten uit ontelbare wereldkeukens.

Aan de bar vind je een rijk aanbod lekkere wijnen, geselecteerd door een gepassioneerde sommelier, die naadloos aansluiten bij de geserveerde gerechten. Een trendy bar bereidt overheerlijke Gin-Tonics & Cocktails met veel liefde voor perfectie. Alsof dat nog niet voldoende is, geniet je in een authentiek cafeetje van ‘Belgische Speciaalbieren’ op tap. Ook enkele foodtrucks uit de eigen regio zetten op HAP hun beste culinaire beentje voor.

Het HAP-festival streelt de zintuigen van de bezoekers in een feeërieke setting, terwijl akoestische muzikanten en vintage-dj’s voor subliem muzikaal genot en prachtige ambiance zorgen. Als de nacht valt, toveren de vele lichtjes het park om in een dromerige sfeer. Gezellige zithoekjes, picknickdekens en betoverende lichtjes maken van HAP een broedplaats voor sociaal contact, een feestelijke hotspot voor jong en oud. Voor de kleinste ‘happers’ is er animatie en entertainment, zodat niet alleen de ouders een zorgeloze topdag beleven.

Praktisch:

Het HAP-festival vindt plaats aan de rand van het stadspark (ingang vanaf Dr. Hemerijckxplein en ‘t Oeversteksken).

  • Vrijdag 8 juli, van 16 uur tot 24 uur
  • Zaterdag 9 juli, van 12 uur tot 24 uur
  • Zondag 10 juli, van 12 uur tot 22 uur
  • De toegang is gratis.
  • Initiatief in het kader van het feest van de Vlaamse Gemeenschap
Topartikels editie Ninove-Dender