Greg Van Avermaet, Thomas De Gendt en Sep Vanmarcke blikvangers Na-Tour Ninove

De laatste Tourweek is traditioneel de onderhandelingsweek voor de komende criteriums. Druppelsgewijs zetten renners hun handtekening en raken namen bekend. Flanders Cycling Events, organisator van het na-Tourcriterium in Ninove, bevestigt dat Greg Van Avermaet, Thomas De Gendt en Sep Vanmarcke de absolute blikvangers worden op zondag 31 juli.

Tiesj Benoot, Jasper Stuyven en Iljo Keisse is een tweede trio dat aan de start zal verschijnen. Doordat het wielerprogramma van de Olympische Spelen in Rio enkele dagen na het Ninoofs criterium afgewerkt wordt, is het op buitenlandse namen nog even wachten.

Programma Na-Tour Ninove:

  • 14.00 uur: G-wielrennen, Open Oost-Vlaams na-Tourcriterium
  • 15.15 uur: Criterium Dames Elite, 35 ronden of 52.5 km
  • 16.45 uur: Optocht Ninoofse stadsreuzen
  • 17.15 uur: Parade wielerkampioenen en BV’s
  • 17.30 uur: Tijdrit profs (één ronde)
  • 18.15 uur: Criterium voor profs, 50 ronden of 75 km
  • 20.00: Huldiging van de winnaars

Alle info over het 5de na-Tourcriterium Ninove vind je op www.flanderscyclingevents.be

Topartikels editie Ninove-Dender