Rotary Ninove- Dendervallei schenkt ruim 10.500 euro

Naar aanleiding van de bestuurswissel bij Rotary Ninove- Dendervallei op vrijdag 17 juni maakte de serviceclub bekend welke vijf organisaties ze gelukkig mag maken met een gift. Het resultaat van sociale acties onder het bestuur van Jan Andre Baeyens. Samen met René Van Raemdonck, zijn opvolger, mocht hij volgende bedragen overhandigen:

  • KA Ninove 1.000 euro
  • Vzw De dorpel 1.000 euro
  • Vzw Zonnestraal 2.000 euro
  • De sociale werken van de Gevangenis van Dendermonde ‚ā¨ 500
  • De vzw Beyond the Moon 6.000 ‚ā¨. Beyond the Moon biedt families met een ernstig ziek kind de gelegenheid om te genieten van een onvergetelijke, kosteloze vakantie in een kindvriendelijke omgeving. Om samen een zorgeloze tijd te beleven, ver weg van ziekenhuizen en behandelingen.
Topartikels editie Ninove-Dender