Recordopbrengst discofuif gaat naar vzw Bednet

Sabine De Beuf, Isabelle Van Oycke en Josiane Keytsman, drie vriendinnen uit Ninove die zich voor de gelegenheid The Three Degrees noemen, organiseerden op 5 maart 2016 in de kantine van VK Ninove hun Foutste Disco Party.

Om en bij de 400 mensen namen deel aan deze vierde editie die een recordwinst van 5.000 euro opleverde. Een opbrengst die geschonken wordt aan een goed doel. Op donderdag 23 juni werd de cheque in café Voetballokaal in Denderwindeke plechtig overhandigd aan An Van den Bergh, lid van het Bednet-team.

Deze vereniging biedt langdurig of chronisch zieke kinderen synchroon internetonderwijs aan. Het geeft deze jongeren de mogelijkheid om op afstand live, samen met de klasgenoten de lessen in de klas te volgen. Een internetlijn verbindt thuis en de klas met elkaar.

Dat dit initiatief door heel veel mensen gewaardeerd wordt, motiveert “The Three Degrees” nog meer om een vijfde editie van de Foutste Disco Party voor een goed (kinder) doel te organiseren.

Topartikels editie Ninove-Dender