Cursusaanbod Leerpunt bekend

Leerpunt, het Centrum voor Basiseducatie in Zuid-Oost-Vlaanderen, biedt volwassenen de mogelijkheid om basisvaardigheden aan te leren, op te frissen en te versterken. Het helpt mensen om mee te zijn en bij te blijven. Nu de zomer officieel in het land is, is ook het nieuwe cursusaanbod 2016-2017 bekend.

Een greep uit het aanbod: kopen en verkopen op het internet, werken met de gsm, aan de slag met computer en tablet, beter omgaan met stress, je weg vinden met Google Maps en gps, d of dt? fris je spelling op, schrijven van verslagen, e¬≠mails en andere teksten, ontwerp je eigen uitnodiging,… Het volledige aanbod vind je op www.leerpuntzovl.be.

De deelname aan de cursussen is gratis. Deelnemers betalen enkel het cursusmateriaal. Meer info: 053 78 15 05.

Leerpunt heeft lesplaatsen in:

  • Ninove: Graanmarkt 42A bus 3
  • Geraardsbergen: Gaffelstraat 28
  • Aalst: Bert Van Hoorickstraat 19 (lesplaats/secretariaat)
  • Aalst: Geldhofstraat 110
  • Oudenaarde: Meerspoort 30
  • Ronse: Vanhovestraat 36
  • Zottegem: locatie wordt doorgegeven bij inschrijving
Topartikels editie Ninove-Dender