Oudstrijdersplein, Beverstraat en Lavendelstraat afgesloten

Vorige week woensdag 13 april en donderdag 14 april werden het Oudstrijdersplein, de Beverstraat en de Lavendelstraat afgesloten voor ruimingswerken aan de rioleringen. Deze werken werden uitgevoerd door een firma in opdracht van Aquafin en kaderen in het onderhoud en de noodzakelijke controle van de ondergrondse rioolbuizen.

Aangezien de firma op heel wat obstakels en verstoppingen in de riolering stuitte, kon het werk vorige week niet afgerond worden. De werken worden deze week verdergezet namelijk op maandag 18, woensdag 20 en donderdag 21 april.

Bedoeling is om nog twee dagen te ruimen en op donderdag 21 april een camera-inspectie te laten uitvoeren. Ook nu weer worden het Oudstrijdersplein, Beverstraat, Biezenstraat (vanaf de Dekenijstraat) en Lavendelstraat afgesloten voor het verkeer en is een omleiding voorzien.

Topartikels editie Ninove-Dender