Frank Van Impe en Okapi definitief uit elkaar

Er komt een einde aan de samenwerking tussen Crelan Okapi Aalstar en sportief manager Frank Van Impe.

De club verspreidde zelf deze mededeling:

“Crelan Okapi Aalstar en Frank Van Impe hebben samen, in wederzijds akkoord, beslist om na het einde van het seizoen 2015-2016 een einde te maken aan de jarenlange samenwerking. We willen Frank Van Impe nu al bedanken voor zijn belangrijke bijdrage aan onze club, zowel langs sportieve kant als op menselijk vlak zullen we Frank Van Impe steeds dankbaar zijn voor wat hij in al die jaren heeft betekend voor de uitbouw van onze club.”

Van Impe is al jaren verbonden aan de Aalsterse basketbalclub. Als speler vierde hij zijn afscheid maar keerde toen ook weer terug. Hij zorgde mee voor de promotie naar eerste klasse.

In het laatste seizoen was hij actief als sportief manager. Hij zorgde mee voor de scouting van nieuwe talenten en was de verbinding tussen spelers en bestuur.

Okapi verliest wel een icoon. De reden is niet medegedeeld, Van Impe was ook steeds heel trouw aan Brad Dean. Het bestuur wil hem wel passend eren:

“We melden nu al dat we Frank op gepaste manier zullen huldigen en dit op de eerst PO match, we roepen dan ook elke supporter op om aanwezig te zijn voor deze bijzondere viering. Ook wensen we hem nu al veel succes toe in zijn nieuwe professionele uitdagingen die hij in de toekomst zal aangaan.”