Geen openluchtoptredens tijdens Ninove Folkt

Komend weekend organiseert het stadsbestuur samen met Muziekmozaïek “Ninove Folkt”. Op zaterdag 30 april zijn een tiental concerten en folkbals gepland, onder andere op twee buitenpodia: een fijnproeverspodium in het lovertheater van cc De Plomblom en een liefhebberspodium in het buitentheater aan de voorkant van CC De Plomblom.

Omwille van het voorspelde slechte weer, worden deze buitenpodia geschrapt. Alle concerten zullen overdekt plaatsvinden.

De twee concerten van het fijnproeverspodium worden verplaatst naar de Spiegeltent op de Graanmarkt: Dave Munelly om 14 uur, Arjaun om 15 uur.

De twee concerten op het liefhebberspodium vinden plaats in de Hospitaalkerk in de Burchtstraat: Suskewiet om 16 uur en Uskant om 17 uur. De drie folkbals vinden plaats in de Spiegeltent, zoals voorzien: Back to the Woods (zie foto) om 17.30 uur, Ba1 om 18.30 uur en Gooikestra om 20.30 uur.

Voor het volledige programma en alle praktische afspraken: www.feestvandefolk.be.

Topartikels editie Ninove-Dender