Benjamins BBC United in halve finale

Zowel de Senioren A als de provinciale Benjamins (U12) van basketclub BBC United Ninove liggen op kampioenenkoers. Met nog vier wedstrijden te spelen in vierde Provinciale Heren C Oost-Vlaanderen is een titel voor de senioren A haalbaar. De Benjamins spelen op zondag 20 maart hun halve finale van de beker van Oost-Vlaanderen tegen Okapi Aelstar.

“Het bereiken van deze halve finale is de bekroning van het harde werk het voorbije seizoen en dit onder leiding van coach Hamady Ly”, vertelt Jan Benoot, ondervoorzitter van BBC United Ninove. “ Gezien Okapi de ongeslagen leider in de competitie is en we nipt verloren hebben tegen hen ligt alles open. Het kondigt zich vandaag al aan als een spannende match en roepen elke basketliefhebber op onze youngsters te komen ondersteunen en wie weet is er een verrassing in de maak.”

De halve finale van de Benjamins wordt gespeeld in stedelijke sporthal ’t Sportstekske, Parklaan 15 in Ninove, en begint om 13 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender