De vogel is nog niet helemaal door de kerk

Philippe Van Der Haegen, Ninovieter en ploegkapitein van het KBC-team “De vogel is door de kerk”, gaat van donderdag 5 tot zondag 8 mei 2016 met enkele collega’s opnieuw de uitdaging aan om de 1000 kilometer te fietsen voor Kom op tegen Kanker.

Ze zijn al volop aan het trainen om die afstand te kunnen fietsen maar zoeken ook steun om de 5.000 euro startgeld bij elkaar te krijgen. Geld dat zal gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek om de levenskwaliteit van kankerpatiënten te verbeteren.

Storten kan via hun teampagina www.1000km.be/team/kbc-de-vogel-door-de-kerk ; klik op de knop “steun dit team” en je kan meteen storten via je online banking systeem/kredietkaart.

Je kan ook overschrijven op het IBAN-rekeningnummer BE14 7331 9999 9983 / KREDBEBB – Te vermelden in de mededeling: 170-024-469 + GIFT. Bij giften vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

Topartikels editie Ninove-Dender