Stadsbestuur zoekt dringend winkelliefhebbers

Het stadsbestuur van Ninove wenst het stadscentrum als winkel- en verblijfsgebied nog aangenamer en aantrekkelijker te maken. Om er zeker van te zijn dat de stad hierbij de juiste beslissingen neemt, wil het stadsbestuur graag weten wat het winkelend publiek vindt van het winkel- en verblijfsgebied in het centrum van de stad.

Hiervoor is de dienst lokale economie op zoek naar shoppers van Ninove maar ook van buiten Ninove die bereid zijn enkele uren in het stadscentrum te winkelen om nadien op een ontspannen manier de bevindingen, opmerkingen en aanbevelingen te bespreken.

Let wel, dit bezoek vindt al plaats op zaterdag 23 januari 2016. Om 11 uur komen de geselecteerde niet-Ninovieters eerst kort bijeen in het stadhuis, Centrumlaan 100 (eerste verdieping, vergaderzaal 1) voor een kennismaking en instructies. De geselecteerde Ninovieters sluiten aan om 11.30 uur. Daarna wordt er gewinkeld en de horeca bezocht, om vervolgens om 14 uur weer bijeen te komen op de afgesproken locatie. Men denkt dan ongeveer anderhalf uur nodig te hebben om de resultaten met elkaar te bespreken.

Wil je hieraan deelnemen, kandideer dan tot 21 januari 16 uur via e-mail naar de dienst lokale economie (lokale.economie@ninove.be), met vermelding van naam en voornaam, geslacht, leeftijd, adresgegevens, contactgegevens + eventuele motivering van je kandidatuur. Je kan ook bellen naar de dienst lokale economie: 054 31 33 12. Voor geselecteerden heeft de stad een klein shoptegoed beschikbaar, te besteden tijdens de winkeldag.

Topartikels editie Ninove-Dender