Aftelkalender NKV Radausj!

Ninoofse carnavalisten kunnen met behulp De Wetteliër vanaf dinsdag 12 januari 2016, 33 dagen voor carnaval Ninove, beginnen aftellen. De traditie van deze aftelkalender wordt sinds enkele jaren voortgezet door carnavalsgroep Radauisj!. Deze groep bestaat uit ex-leden van het ter ziele gegane NKV Bosjop, dat voordien zorgde voor De Wetteliër.

De aftelkalender is net zoals de voorgaande jaren geïnspireerd op de welbekende Druivelaar voorzien van Ninoofse heiligen, themadagen en een ludieke terugblik op de Ninoofse actualiteit. De Wetteliër eindigt traditioneel met de week van het carnavalsthema, dit jaar “ ’t Leid oën mauin hert’’.

De Wetteliër is te koop (6 euro) bij de leden van Radauisj!, in café Den Belleman, café De Leste Zonde en bij Sermant. Wie graag de kalender aan huis geleverd krijgt, kan bellen naar 0478/47 58 29. De oplage is beperkt tot 150 exemplaren.

Topartikels editie Ninove-Dender