Ninoofse Narrengilde houdt Kroezelken boven de doopvont

De Ninoofse Narrengilde, een vereniging die zich zowel tijdens de carnavalsperiode als daarbuiten op een positieve manier wil tonen, heeft op vrijdagavond 18 december 2015 in Brouwerij Slaghmuylder hun mascotte Kroezelken voorgesteld en gedoopt.

“We zijn alweer een stap verder in ons verhaal”, aldus voorzitter Giovanni Vansuypeene. De afgelopen maanden hadden we het geluk om in samenwerking met Alain Schollaert, Heidi Herregodts en Peter De Caluwe onze mascotte verder uit te bouwen in een ruime garage ons ter beschikking gesteld door Martine (Van’t Krapken). De leden en ik geven graag de eer aan David Van Der Smissen, als ontwerper van ons kostuum en logo, om peter te zijn van onze minipraalwagen.  Het is een erkenning voor zijn inzet die hij vast en zeker met fierheid zal uitdragen. Als meter kiezen we voor Sonja De Marie omdat zij als sponsor van het eerste uur ons altijd met raad en daad bijstaat.”

Topartikels editie Ninove-Dender