Elke maand een auto te winnen

Verenigde Handelaars Ninove, Ninia Shopping Center en ADNO (Auto Dealers Ninove en Omstreken) organiseren met de medewerking van de stad Ninove samen de jaaractie “Win een auto”. De initiatiefnemers haalden de mosterd in het verre Limburg en willen het concept nu ook in onze streek uitproberen.

Klanten kunnen bij de deelnemende winkeliers (herkenbaar aan de affiche op het uitstalraam) bonnetjes krijgen om in te vullen en ze vervolgens deponeren in de urnes bij de winkeliers en een paar centraal geplaatste urnes in de binnenstad. Maandelijks is er een trekking en wordt de winnaar bekendgemaakt. De eerste trekking vindt plaats op maandag 4 januari 2016. Iedereen kan onbeperkt deelnemen. De te winnen wagen staat op drie plaatsen in de stad: in het Ninia Shopping Center, op de hoek Centrumlaan/Oudstrijdersplein en op het Dr.Hemerijckxplein. De winnaar mag er een maand mee rondrijden.

Voor het wedstrijdreglement surft u naar www.vhnninove.be of www.niniashoppingcenter.be

Topartikels editie Ninove-Dender