Vzw Akouyo wil de droom van Gilles waarmaken

Vzw Akouyo maakt kans om de ING Solidarity Award 2015 te winnen. Vijf vzw’s uit elke provincie met de meeste stemmen winnen elk 1.000 euro. Met dit bedrag wil vzw Akouyo de beenoperatie van Gilles, een petekind, financieren. Stemmen kan nog tot 10 november 2015.

Gilles (nu 12 jaar) werd geboren met een afwijking aan de heup én een klompvoet. Tijdens één van de missies in 2012 vonden de vrijwilligers van vzw Akouyo Gilles al kruipend. Ze namen hem in peterschap en schonken Gilles een aangepaste rolstoel waardoor hij de kans kreeg om naar school te gaan. In 2015 kan Gilles, dankzij een eerste ingreep aan de heup én intensieve kinesitherapie, al met krukken stappen.

Het is de grote droom van Gilles te kunnen stappen zonder krukken en te kunnen voetballen met zijn vriendjes. Dit is mogelijk met een tweede operatie. Een droom die vzw Akouyo graag wil waarmaken door de medische kosten te dragen.

Hoe kun je geldig stemmen?

  • Surf naar www.ing.be/solidarityaward
  • Om vzw Akouyo sneller te vinden, kun je de provincie Oost-Vlaanderen selecteren, je vindt de vzw terug (met het logo) onder het item “humanitaire hulp”.
  • Nadat je gestemd hebt, krijg je een email toegestuurd waar je je stem moet bevestigen!  Vergeet deze stap niet!

 

Topartikels editie Ninove-Dender