Jobbeurs in De Kuip

De stad Ninove organiseert in samenwerking met de VDAB een jobbeurs op donderdag 15 oktober 2015. Een prima gelegenheid om een pak potentiële werkgevers te ontmoeten, informatie te verzamelen en nuttige contacten te leggen. Bezoekers kunnen deze jobbeurs ‘anoniem’ bezoeken en er weinig resultaat halen maar kunnen ook zichzelf profileren en met een aantal sollicitatiegesprekken of jobaanbiedingen naar huis gaan.

Aanwezige bedrijven, ondernemingen en instellingen: Olympia NV (Herfelingen), De Spoorwegen, Nebim NV (Mariakerke & Ninove),Tempo-Team (Ninove), Bpost & Start People, Veronove Group NV ( Ninove), Proximus NV, Stad & OCMW Ninove, Leerpunt, SanorRice Belgium NV (Zottegem), Lokale en federale politie, VDAB, Defensie, Preflexibel (Ninove), SBS Skill BuilderS (Aalst), ACV Oost-Vlaanderen. De dienst lokale economie Ninove verzorgt de vacatures voor Willy Naessens Group.

Praktisch

  • Donderdag 15 oktober 2015 van 14 tot 17 uur
  • De Kuip, Parklaan 1, 9400 Ninove.
  • Toegang gratis
  • Meer info?  Dienst lokale economie, 054 31 32 66, lokale.economie@ninove.be
Topartikels editie Ninove-Dender