Teambuildingsmiddagen in Heilige Harten Secundair

Traditiegetrouw vonden de voorbije donderdagen teambuildingsactiviteiten plaats op Heilige Harten Secundair voor alle eerstejaars.

Het idee om dit te organiseren ontstond enkele schooljaren geleden en bleek steeds een groot succes. Ook dit jaar bundelden alle eerstejaars de krachten om aan groepsdynamica te werken. Want wie zich goed voelt in de groep, voelt zich beter in het vel en studeert beter.

Elke donderdag van de maand september kwamen de leerlingen daarvoor samen tijdens de middagpauze. Van een hindernissenparcours over touwtrekken, over een reuzengrote puzzel, over een mensenknoop… ja, zelfs over een heus datingspel. Niets was de leerlingen te veel om van hun klas een (h)echte groep te maken. De laatste donderdag kregen de benjamins een culinaire verrassing als feestelijke afsluiter.

Topartikels editie Ninove-Dender