Sportclubs zetten deze week de deuren open

Voor wie wil kennismaken met een sportclub in de buurt is er van 12 tot 20 september de Week van de Sportclub, een initiatief van Bloso.

Volgende Ninoofse sportclubs verlenen hun medewerking: Capoeira Vlaanderen, Kick & Thaibox Sandu-gym, Internationaal Krav Maga federation, Takemusu Aiki Dojo, Karateclub Hiryu, Raito, Judoclub Heyman, Kleuter Move, turnen Ninove, fitclub Ninove BBB Aerobics, dansclub Den Belleman, volleybalclub Mevoc Meerbeke, Dender hockey vzw, badminton Bad ’86, TTC Flyer Ninove, handboogmaatschappij Ninoofse Doelschutters, joggingclub Ninove.

Bij de sportdienst kan je een folder bekomen met de deelnemende clubs en de uren waarop de activiteiten plaatsvinden.

Meer info? Sportdienst Ninove, 054 33 93 97, sport@ninove.be

Topartikels editie Ninove-Dender