Open Hockey Dag

De Vlaamse Hockey Liga (VHL), die als opdracht heeft de beoefening van de hockeysport te organiseren en te bevorderen in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk gewest, heeft enkele kenners uit Nederland aangetrokken om de sport te promoten en ondersteuning aan te bieden bij het oprichten van nieuwe clubs.

Zo is Ninove sinds vorig jaar een nieuwe sportclub rijker, namelijk Dender Hockey Club Ninove. Nu de zomervakantie achter de rug is, zijn de eerste trainingen begonnen. Jongeren vanaf 7 jaar maar ook volwassenen zijn er welkom om mee te trainen. De trainingen vinden plaats op zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur en op woensdag van 18.00 tot 19.30 uur op het kunstgrasveld in Pollare.

Op zaterdag 12 september organiseert de club tussen 14 en 18 uur voor het eerst een Open Hockey Dag. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met Dender Hockey Club Ninove bij een drankje of een hotdog. Die voormiddag is er uitzonderlijk geen training.

Meer info :  www.denderhockey.be

Topartikels editie Ninove-Dender