Tim Verschueren (ex-volleyclub Asse-Lennik) aan de slag bij Infano

Tim Verschueren (36), afgelopen seizoen nog gevierde spelverdeler van volleybalclub Asse-Lennik, maakt een carrièreswitch bij de vzw Infano, de in Ternat gevestigde dienst voor kinderopvang die actief is in meer dan veertig gemeenten.

Verschueren, afkomstig uit de Kempen en woonachtig Vosselaar, is als volleyballer komend seizoen nog actief bij Achel, maar dat combineert hij dus voortaan met zijn nieuwe baan bij Infano.

De volleyballer, ook jarenlang vaste waarde bij de Red Dragons, gaat binnen Infano aan de slag binnen het studie- en adviescentrum als kwaliteits- en pedagogisch coördinator van de binnenschoolse opvang.

Daarnaast wordt hij co√∂rdinator van de Sportplaneet, een ‚Äėreizende‚Äô interne sportafdeling die kinderen meer wil laten bewegen en kennismaken met verschillende sporten.

Verschueren is zelf regentaat Lichamelijke Opvoeding, al heeft hij dat diploma, vanwege zijn professionele volleybalcarrière die dertien jaar duurde, nog nooit gebruikt.

De komst van Verschueren naar Infano werd symbolisch bekendgemaakt in de sporthal Molenbos in Zellik, de thuis van volleybalclub Asse-Lennik.

Infano is zelf al enkele jaren een structurele sponsor van de club. De twee partijen kennen elkaar dan ook al langer. ‚ÄėTim is iemand met zeer grote menselijke kwaliteiten. Het is erg moeilijk om met hem niet samen door een deur te kunnen‚Äô, klinkt het bij Infano.

Verschueren zelf is blij dat hij via Infano toch ook een band blijft houden met de volleybalclub.

Topartikels bij Goeiedag.be