Autovrije zondag met tal van activiteiten

Het wordt stilaan een traditie. Eind september maakt de stad Ninove één zondagnamiddag de binnenstad verkeersvrij en nemen fietsers, wandelaars, skaters… het stadscentrum in.

Op zondag 20 september is het opnieuw zo ver. Dan staat er tussen 13 en 18 uur heel wat op het programma. Nieuw dit jaar is de openstelling van de Fabeltasite voor het publiek en Fiesta Europa, een internationale feestmarkt die ook al op vrijdag en zaterdag kan bezocht worden.

Praktisch:

  • Alle activiteiten vinden plaats tussen 13 uur en 18 uur.
  • De meeste straten en pleinen in Ninove centrum zullen vanaf 11 uur parkeervrij, en tussen 12 uur en 19 uur verkeersvrij zijn. Dit zijn alle straten en pleinen die binnen de rode afbakeningslijn vallen op het plan hierbij. 
  • Je kan je auto parkeren langs de ringwegen (Albertlaan, Aalstersesteenweg, Koning Boudewijnlaan, Brusselsesteenweg, Leopoldlaan, Elisabethlaan) en op volgende parkings: Carrefour, Colruyt, Mallaardparkings, PTI, HH Harten instituut, parking rechtover ’t Vierkant (enkel toegankelijk via Mallaardstraat).
  • Het volledige programma vindt u terug op www.ninove.be

 

Topartikels editie Ninove-Dender
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!