De Kalmoes betrokken bij twee evenementen

De resterende weekends van augustus is De Kalmoes, het centrum voor hippotherapie en aangepast paardrijden in Meerbeke, betrokken bij twee organisaties : Film in de dorpen en De Kalmoesfeesten.

In samenwerking met de stad Ninove organiseert de vereniging op zondag 23 augustus aan de kapel van Bevingen te Neigem de filmvoorstelling (in openlucht) ‘Trouw met mij’. Deze romantische komedie van Kader Balci wordt er geprojecteerd en de Kalmoes verzorgt de huwelijksreceptie met aangepaste dranken en versnaperingen. De film start om 21 uur, maar je kan al vanaf 20 uur terecht voor een babbel en een hapje. Bij regenweer wordt uitgeweken naar de terreinen van de vzw.

Het weekend nadien, op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015, opent de Kalmoes haar deuren voor het grote publiek. Deze opendeurdagen moeten de bezoekers een goed beeld geven van wat de vereniging biedt aan de regio, en helpt natuurlijk ook de verenigingskas te spijzen. Er is barbecue, randanimatie, en wie wil kan mee op de (rolstoel)koets of een ritje maken met de pony’s.

De Kalmoesfeesten worden georganiseerd op de terreinen van de vzw (Neep 82, te Meerbeke-Ninove) en zijn te bezoeken van 12 tot 20 uur (doorlopende barbecue). De inkom is gratis.

Topartikels editie Ninove-Dender