Get Ready en The Soulutions geven er een lap op (+ foto’s)

Stoofstraat kermis dat is, sinds jaar en dag, een kermis in de kermis. Traditioneel op de donderdag van de ‘grote’ kermis. Stoofstraat kermis weet ook vele kermisvierders te bekoren. En dat was dit jaar – met Get Ready en The Soulutions op het programma – duidelijk te merken. De Stoofstraat was niet breed genoeg om alle belangstellenden een plaatsje te geven.

Na heg kampioenschap vogelpik was het geduldig wachten op Koen, Jimmy, Kenny en Bob. Samen vormen ze Get Ready, een boysband die nog vele vrouwelijke hartjes (jong en minder jong) weet te bekoren. Heidi Abbeloos, wellicht de grootste Get Ready fan in Merchtem, mocht de bloemetjes overhandigen.

Dan was het de beurt aan de funk- en soulband van eigen bodem: The Soulutions. Met stomende blazers en opwindende vrouwelijke vocals loodsten zij de Merchtemnaren door hun repertoire met nummers van o.m. Tina Turner en Wilson Pickett. Een thuismatch en een homerun, om het in baseballtermen te zeggen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk