Start Parkconcerten met sterke opener

De Parconcerten zijn voor heel wat Ninovieters een vaste afspraak geworden in de zomerse agenda en staan zelfs met stip genoteerd.

Aan het recept van deze editie, die op maandag 13 juli op gang getrokken wordt, heeft organisator vzw Maspoe weinig veranderd : gratis optredens in het park van Ninove met drank aan democratische prijzen, ambiance, covers en verrassende gasten.

Funny Key, de muziekgroep bestaande uit bewoners van Schoonderhage onder leiding van Tim Appelmans, en Hazes-imitator Nico Stevens hebben de eer om het publiek op te warmen. Daarna is het de beurt aan Christoff en zijn liveband. Na zijn optreden zetten Fred&Tet and The Swinging Tepelboys het feest verder.

Maandag 27 juli staat in het teken van oudere covers met Generation Six en The Glorious Gentlemen’s Club. Met Green Rhino en The Rhythm Junks hoopt Maspoe te verrassen op 10 augustus. Afsluiten gebeurt op maandag 24 augustus met de terugkeer naar Ninove van Les Truttes.

Aanvang in het stadspark van Ninove, telkens om 18.30 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender