Na-Tour Ninove met Christopher Froome, Greg Van Avermaet en Serge Pauwels

De eerste grote namen van het vierde na-Tourcriterium dat op zondag 2 augustus in Ninove plaatsvindt, zijn gekend. Christopher Froome, Greg Van Avermaet, Serge Pauwels, Jürgen Roelandts, Jasper Stuyven en David Boucher verzekeren zeker al hun deelname. Organisator Flanders Cycling Events broedt echter nog op een stunt.

Het wil uitpakken met twee extra toppers om een voor ons land unieke groep renners aan de start te krijgen in Ninove.

Het omkaderingsprogramma (aanvang 12.45 uur) kent een sterk sociaal engagement met het Vlaams Kampioenschap voor Medici en het officiële criterium voor wielrenners met een beperking. En er is de tweede editie van het criterium voor Dames Elite, als steuntje in de rug voor het vrouwenwielrennen in ons land.

Het criterium voor de profs begint om 18.15 u maar vooraf rijden ze een tijdrit van één ronde (1.500 meter).

Meer info over het na-Tourcriterium van Ninove vind je op www.flanderscyclingevents.be.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...