Citroën De Geyndt viert verjaardag met sportlui en vedetten (+ foto’s)

Woensdagavond was het een drukte van jewelste in Garage Citroën De Geyndt aan de Brakelsesteenweg in Outer (Ninove). Eddy en Mariette De Geyndt deelden de zeventigste verjaardag van Garage Citroën De Geyndt niet alleen met zoon Koen en schoondochter Xenia maar met een uitgebreide plejade aan bekende en minder bekende genodigden.

Onder hen heel wat mensen uit de politiek (burgemeester Casteur, minister van staat Herman De Croo, …), de TV-wereld (Marijn De Valck, Jef ‘Jan Vandenbossche’ De Smedt, Jan Van den Bosch (Zjef in Familie) …) en de sport. Voor deze laatste categorie had Citroën De Geyndt een bijzonder (verjaardags)cadeau: een splinternieuwe Citroën wagen.

De volleybalspeelsters van Richa Michelbeke – pas gepromoveerd naar derde provinciale – kregen een knalgele Citroën C4 Cactus. Wielrenner Jasper Stuyven mocht een C4 Picasso in ontvangst nemen. Niets dan blije gezichten en gelukkige mensen dus.

Onder meer Herman De Croo en Marijn De Valck (Boma uit FC De Kampioenen) hielden een toespraak waarin ze de verdiensten van Garage De Geyndt prezen: als voorbeeldig middenstander, als gulle sponsor van niet alleen sportievelingen maar ook van mensen met een behindering. Op zijn beurt dankte Eddy De Geyndt voor zoveel lovende woorden.