NKV Toeternietoe trekt ‘Koetje Kak’ op gang

Het minste wat je kan zeggen is dat het de carnavalsgroep Toeternietoe niet ontbreekt aan ambitie. Na één jaar deelname aan de Roze zondagstrein als losse groep en twee jaar ‘proefdraaien’ in de categorie zonder praalwagen pakt de groep volgend jaar uit met een praalwagen.

De groep beseft dat dit nog meer geld gaat kosten en vat meteen de koe bij de horens, letterlijk en figuurlijk. Behalve het jaarlijkse eetfestijn organiseert de groep van voorzitter Gerrit Wyns op 26 september 2015 ‘Koetje Kak’. Dit moet een familiedag worden met naast het gekende spelletje van de koe die een vlaai dropt, ook heel wat animatie en muziek.

Alles vindt plaats op een weide langsheen de Edingsesteenweg ter hoogte van de huisnummers 133-135. Alle info vind je terug op de speciaal ontworpen website www.koetjekak.be

Topartikels editie Ninove-Dender