Sinksenkermis in Ninove

In het stadscentrum vindt van zaterdag 23 tot dinsdag 26 mei de jaarlijkse Sinksenkermis plaats met onder andere de derde editie van het multicultureel straatfeest Ninomundo, een optocht van de reuzen en muziek.

Op de Graanmarkt en omgeving zullen een 34-tal kermisattracties opgesteld staan waar zowel jong als minder jong zijn hartje kan ophalen op rustige maar ook spectaculaire attracties. De eetkramen zorgen voor de innerlijke mens met geurige oliebollen, frietjes, escargots, pomme d’amour en nog veel meer lekkers.

Met de derde editie van NinoMundo schenkt Ninove uitgebreid aandacht aan de culturele verscheidenheid in de stad. Het plein aan winkelcentrum Ninia wordt op zaterdag 23 mei van 13 tot 20 uur omgetoverd tot een gezellige pleisterplaats vol lekker eten, fijne workshops, vrolijke muziek en dans.

Op maandagavond 25 mei vanaf 19 uur zal in de omgeving van het oud stadhuis de coverband Commerwell zorgen voor ambiance met hun live muziek. In verschillende horecazaken zorgen tijdens het Sinksenweekend optredens en dj’s voor de nodige kermisambiance.

Topartikels editie Ninove-Dender