Piet Van Aken viert verjaardag met 'Best of'

Kunstenaar Piet Van Aken wordt 70 jaar en dat wordt gevierd met een expo in het cultuurhuis van Meise. Tegelijkertijd lanceert hij zijn kunstboek ‘The best of Piet Van Aken’. De man is intussen 25 jaar aan de slag en won al verschillende prijzen.

De geboren en getogen Meisenaar uit Sint-Brixius-Rode spreekt van een uit de hand gelopen hobby. Op 45-jarige leeftijd stak zijn jeugdpassie, schilderen met waterverf op papier, weer en voorgoed de kop op.

ā€œIn de aquarelleerkunst vind ik mijn ware roeping terug en het is de enige en juiste manier om mijn gevoelens en impressies weer te gevenā€, aldus Van Aken.

Van Aken is ere-voorzitter van de Schilders- en Beeldhouwerskring van de ASLK en medestichter van Kunstkring Meise. De expo loopt van 23 mei tot 7 juni. Op vrijdag en zondag van 14 uur tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 18 uur . Op afspraak kan ook via 0477/32.38.32.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...