FestiVark, een muziekfestival voor de Ark

FestiVark is een muziekfestival dat op 4 juli 2015 in zaal Edele Brabant te Strijland-Gooik ten voordele van dierenasiel de Ark van Pollare georganiseerd wordt. Voor de organisatie verlenen de mensen van het Ninoofse café Gonzo (Geraardsbergsestraat 3) hun medewerking.

Op de affiche : Silky Skank, Wildheart, Collapse of Mind, The Dirty Scums, No More Faith, Tim‚Äôs Favourite, The Black Tartan Clan en De Fanfaar. De presentatie is in handen van Bert Gabri√ęls en Jens Dendoncker. FestiVark start om 13 uur, omstreeks 23.15 uur sluit De Fanfaar de reeks optredens af. Er is nog een afterparty tot 4 uur. De opbrengst van dit festival wordt gebruikt om de werking van De Ark te financieren.

Wie online (www.festivark.be) tickets bestelt, betaalt 20 euro inkom, aan de kassa kost een ticket 25 euro. Eens de betaling voldaan, wordt het aantal tickets op zaterdag 4 juli aan de kassa klaargelegd. Mits het tonen van de bevestigingsmail, kan men de bestelling in ontvangst nemen.

Topartikels editie Ninove-Dender