Bloemen- en tuinmarkt op Dr.Hemerijckxplein

Op het Dokter Hemerijckxplein organiseert de stad Ninove op zondag 17 mei 2015 tussen 8 en 12.30 uur haar jaarlijkse bloemen- en tuinmarkt.

Naast infostanden over composteren, (ecologisch) tuinieren en Belgische neerhofdieren vinden bezoekers er een grote keuze aan eenjarige en meerjarige bloeiende planten, een uitgebreid assortiment kruiden, groenten- en fruitplanten, rotsplanten, waterplanten, zaden van oude en zeldzame groentevariëteiten, ambachtelijke fruitproducten, tuindecoratie …

De stad Ninove biedt in samenwerking met sommige standhouders 1 gratis zakje potgrond aan per aankoopschijf van 10 euro. Een springkasteel voor de allerkleinsten, de nabijheid van het stadspark en enkele terrasjes maken een bezoek extra gezellig. 

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...