Bloemen- en tuinmarkt op Dr.Hemerijckxplein

Op het Dokter Hemerijckxplein organiseert de stad Ninove op zondag 17 mei 2015 tussen 8 en 12.30 uur haar jaarlijkse bloemen- en tuinmarkt.

Naast infostanden over composteren, (ecologisch) tuinieren en Belgische neerhofdieren vinden bezoekers er een grote keuze aan eenjarige en meerjarige bloeiende planten, een uitgebreid assortiment kruiden, groenten- en fruitplanten, rotsplanten, waterplanten, zaden van oude en zeldzame groentevariëteiten, ambachtelijke fruitproducten, tuindecoratie …

De stad Ninove biedt in samenwerking met sommige standhouders 1 gratis zakje potgrond aan per aankoopschijf van 10 euro. Een springkasteel voor de allerkleinsten, de nabijheid van het stadspark en enkele terrasjes maken een bezoek extra gezellig. 

Topartikels editie Ninove-Dender