Stadsbestuur steekt van wal

De Jeugdraad Ninove organiseert op zaterdag 2 mei in samenwerking met Jeugdraad Roosdaal, de lokale brandweer en het stadsbestuur, haar jaarlijkse vlottentocht op de Dender. Het Ninoofse stadsbestuur wil de jongeren een hart onder de riem steken door deel te nemen met een eigen vlot.

Jeugdbewegingen en andere geïnteresseerde (jeugd)groepen met deelnemers vanaf 12 jaar bouwen met eigen materiaal een drijvend vlot, waarbij het de bedoeling is zo snel mogelijk het parcours op de Dender af te leggen tussen Ninove en Roosdaal.

Vanaf 11 uur zullen de vlotten aan het grasveld tussen de Onderwijslaan en de Dender in het water gelaten met het startschot om 13 uur. Er worden hierbij prijzen uitgereikt voor het origineelste, het snelste en het grootste vlot, alsook een pechprijs.

De aankomst wordt verwacht tussen 16.30 en 18.00 uur te Roosdaal, ter hoogte van de Kaaistraat. Daar kunnen de deelnemers en hun supporters nagenieten bij een hapje en een drankje.

Geïnteresseerde groepen kunnen zich nog steeds inschrijven via het mailadres jeugdraadninove@gmail.com . Voor meer info kan men terecht op de Ninoofse jeugddienst : 054 31 05 00.

Topartikels editie Ninove-Dender