Dag tegen pesten en aandacht voor het milieu in Middenschool Ninove

De laatste schooldag voor de krokusvakantie stond in de Middenschool Ninove in het teken van pesten en van het milieu.

De dag begon met de aangrijpende film ‘Spijt’, die de hedendaagse thematiek van pesten op school behandelt. Na de film volgde een bespreking met de klas. Vervolgens werd met de hele school de Move tegen pesten gezongen en gedanst.

Naar aanleiding van Dikketruiendag was er op vrijdag 13 februari geen verwarming op school en konden de leerlingen een gekke muts meebrengen die ze de hele dag mochten dragen. Daarop volgde de verkiezing van Mister en Miss gekke muts, zowel bij de leerkrachten als bij de leerlingen.

Tot slot ging de hele school een quizcompetitie aan over het milieu met naast vragen ook praktische proeven. Als afsluiter werd de winnaar van de cartoonwedstrijd over milieu bekendgemaakt en ging de hele school al dansend de vakantie in.

Topartikels editie Ninove-Dender