Verpleger Brian Vroonen wint Miss Dragqueen De Panne 2015

Brian Vroonen (23) uit Pamel (Roosdaal) heeft zijn debuut als dragqueen niet gemist: hij won afgelopen zaterdag, op Valentijn, de verkiezing Miss Dragqueen De Panne 2015.

Brian, in het dagelijkse leven een verpleger, is afkomstig uit Dendermonde. Sinds 2012 woont hij in Pamel waar hij vorig jaar trouwde met Gunther Rombaux.

Zes maanden geleden startte Brian als Showqueen Kayleigh. Hij/zij kan worden geboekt voor allerlei feestjes en evenementen.

‘Mijn eerste deelname in een verkiezing met het idee om vooral ervaring op te doen en te leren van de meer ervaren showqueens’, vertelt Vroonen.

Naarmate de verkiezingsavond in zaal De Boare in De Panne vorderde, profileerde Kayleigh zich echter tot favoriet door haar spontaniteit, fraaie showkostuums en de keuze van de nummers.

Vooral in het thema ‘Liefde met twee’ scoorde Kayleigh bij de jury en het publiek met het nummer ‘Ik hoor bij jou’ (Belle Perez en Christoff), in een duet met Showking Di Luka uit Antwerpen.

‘Deze overwinning opent alvast mooie vooruitzichten met enkele extra optredens in de komende weken en maanden’, aldus de winnaar/winnares.

Kayleigh boeken kan op 0474-71.96.46 of kayleighdelicious@hotmail.com.

(foto boven: Yasmine Couffez)

kayleigh dragqueen 1 kayleigh dragqueen 3

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...