Fragment uit nieuwjaarsbrief maakte indruk tijdens afscheidsplechtigheid

Zowel Chiro Winnik als de Vrije Basisschool Aspelare waren op zaterdag 10 januari met een grote delegatie aanwezig op de massaal bijgewoonde afscheidsplechtigheid voor Natasja Beerens (°1972), Yorben De Craecker (°1998) en Yana De Craecker (°2002), de drie dodelijke slachtoffers van het tragische ongeval in Denderleeuw. 

De aula van het crematorium Westlede te Lochristi was te klein om alle aanwezigen een plaats te kunnen geven. Tussen de vele pakkende afscheidswoorden maakte dit stukje uit de nieuwjaarsbrief van Yana bij veel aanwezigen indruk : ‘Liefst mémé, verkeersinformatie : er staat file op de E 2014 richting 2015. De weg wordt versperd door ontkurkte champagneflessen. De politie vraagt uw feeststijl aan te passen.’

De familie sprak de wens uit om niet alleen onze feeststijl aan te passen maar zeker ook de rijstijl, zodat onze dierbaren dit nooit meer moeten meemaken. 

Topartikels editie Ninove-Dender