Fragment uit nieuwjaarsbrief maakte indruk tijdens afscheidsplechtigheid

Zowel Chiro Winnik als de Vrije Basisschool Aspelare waren op zaterdag 10 januari met een grote delegatie aanwezig op de massaal bijgewoonde afscheidsplechtigheid voor Natasja Beerens (¬į1972), Yorben De Craecker (¬į1998) en Yana De Craecker (¬į2002), de drie dodelijke slachtoffers van het tragische ongeval in Denderleeuw.¬†

De aula van het crematorium Westlede te Lochristi was te klein om alle aanwezigen een plaats te kunnen geven. Tussen de vele pakkende afscheidswoorden maakte dit stukje uit de nieuwjaarsbrief van Yana bij veel aanwezigen indruk : ‚ÄėLiefst m√©m√©, verkeersinformatie : er staat file op de E 2014 richting 2015. De weg wordt versperd door ontkurkte champagneflessen. De politie vraagt uw feeststijl aan te passen.‚Äô

De familie sprak de wens uit om niet alleen onze feeststijl aan te passen maar zeker ook de rijstijl, zodat onze dierbaren dit nooit meer moeten meemaken. 

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...