40ste Ninoofs quiztoernooi

Op vrijdagavond 16 januari 2015 gaat in de refter van het Koninklijk Atheneum Ninove de jubileumeditie van het Ninoofs quiztoernooi van start. Het toernooi is aan zijn 40ste editie toe en behoort daarmee tot één van de langstlopende van Vlaanderen.

Het eerste toernooi vond plaats in 1976 onder het voorzitterschap van Jean-Luc Franchet. Sindsdien wordt er elk jaar in de loop van januari/februari gedurende vier opeenvolgende vrijdagen gestreden om de felbegeerde titel van slimste ploeg van Ninove en omstreken. Dat zal dit jaar niet anders zijn voor de 39 ploegen, samen goed voor bijna 200 deelnemers, die aan de aftrap verschijnen.

Naast een mooi prijzenpakket voor elke ploeg op het einde van het toernooi, zijn er elke avond ook heel wat gratis drankbonnen van verschillende Ninoofse cafés te winnen. 

Topartikels editie Ninove-Dender