De Ploët is opvolger van Krasjelrock

Met ‘De Ploët’ wil De Prinsencaemere de traditie verderzetten die de organisatoren van het ter ziele gegane Krasjelrock ooit gestart zijn. Deze prijs, waar een bedrag van 500 euro aan verbonden is, gaat naar het beste en nieuw uitgebrachte carnavalslied.

De Ninoofse  Prinsencaemere verdeelt al heel wat prijzen binnen het carnavalsgebeuren. Zo is de Don Augustprijs er eentje die heel wat groepen op hun erelijst willen.

Voor het kindercarnaval schenkt de Caemere jaarlijks zwemabonnementen en tijdens de stoet gooien de gewezen prinsen snoep, chips en gadgets naar het publiek. Naar aanleiding van het jubileumjaar ‘55 jaar carnaval Ninove’ komt daar dus nu ‘De Ploët’ bij.

Wie wenst deel te nemen, als groep of individu, kan een muziekbestand met vermelding van de titel, de naam van de uitvoerder(s) en een gsm-nummer doorsturen naar deplaat@telenet.be tegen uiterlijk zaterdag 15 februari 2015. Meerdere inschrijvingen zijn mogelijk.

Een jury met kennis van zaken zal op zondag 22 februari 2015 tijdens de prijsafroeping bekendmaken wie de winnaar is van ‘De Ploët’ en de daaraan verbonden geldprijs. 

Topartikels editie Ninove-Dender