Foto’s uit Deszk te koop

In het kader van 10 jaar vriendschap met Deszk lopen in het oud stadhuis nog tot en met 21 december twee fototentoonstellingen. István Roboz uit Deszk en Marie Lambrecht uit Ninove, die fotografie studeert en in 2011 mee was op zomerkamp in Deszk, geven hun kijk op Deszk en Hongarije.

Beide fotografen besloten hun foto’s belangeloos ter beschikking te stellen van geïnteresseerde kopers. Alle tentoongestelde foto’s zijn te koop aan 40 euro per stuk. De opbrengst gaat integraal naar een kerstactie voor minderbedeelden in Deszk.

Meer info? Dienst toerisme, 054 31 32 85, toerisme@ninove.be

De fototentoonstellingen zijn te bekijken tijdens de openingsuren van het oud stadhuis: maandag, dinsdag en woensdag: van 8.30 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 16 uur. Donderdag van 8.30 uur tot 12 uur en van 16 uur tot 18.30 uur. Vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur (namiddag gesloten). In het weekend: elke zaterdagnamiddag van 14 uur tot 17 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender