Boekenbeurs en Kunsttentoonstelling in Meerbeke

Davidsfonds Meerbeke organiseert van vrijdag 14 tot en met zondag 16 november in Trefcentrum De Linde te Meerbeke haar 45ste Boekenbeurs en Kunsttentoonstelling.

Na de schoolbezoeken op vrijdag volgt ’s avonds vanaf 20 uur de feestelijke opening, waarop iedereen van harte is uitgenodigd.

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, afdeling Meerbeke o.l.v. Katrien Vande Perre verzorgt i.s.m. de dwarsfluitklas o.l.v. Els Vanderpoorten met een vrolijk spektakel de introductie van de kunstenaars Lena Van Damme (bloemensierkunst), Saskia Van Der Burght (handgemaakte juwelen), Marleen Deneys (decoratie), Marc De Wit (aquarel)  en de gastspreker Veerle Cosijns, schepen van Cultuur.

Op zaterdag is de beurs met tentoonstelling open van 10 tot 12 uur en van 14 tot 20 uur, op zondag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.

Op zondagvoormiddag ontvangen de laureaten van de tekenwedstrijd om 10.30 uur hun prijs en is er om 17 uur de proclamatie met prijsuitreiking van de Junior Journalist Opstelwedstrijd. De toegang is gratis.

Topartikels editie Ninove-Dender