Fietsers en wandelaars krijgen vrij spel in Ninove centrum

Om en bij de 30 steden en gemeenten in Vlaanderen, waaronder Ninove, organiseren op zondag 21 september een Autovrije Zondag. Fietsers en wandelaars krijgen in een autovrij Ninoofs stadscentrum aanstaande zondag tussen 10 uur en 19 uur vrij spel. Tal van activiteiten staan er op het programma. Een overzicht vindt u op www.ninove.be .

De meeste straten en pleinen in Ninove centrum zullen tussen 12 uur en 19 uur verkeers- en parkeervrij zijn. Het Oudstrijdersplein en de Désiré De Bodtkaai zijn vanaf 7 uur ’s ochtends niet meer bereikbaar met de wagen.

Je kan de auto parkeren langs de ringwegen (Albertlaan, Aalstersesteenweg, Koning Boudewijnlaan, Brusselsesteenweg, Leopoldlaan, Elisabethlaan) en op volgende parkings: Carrefour, Colruyt, Sint-Aloysiuscollege, Mallaard, PTI en HH Harteninstituut.

Voor alle info kunt u op zondag a.s. terecht in het Oud Stadhuis dat open is van 11 tot 18 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender