Belano braderij en jaarmarkt met enkele nieuwigheden

De Verenigde Handelaars Ninove organiseren komend weekend in samenwerking met Adno, de Stad Ninove en de lokale politie hun Belano braderij en de 39ste jaarmarkt.

De Belano braderij heeft plaats in de Lavendel- en Geraardsbergsestraat, Oudstrijdersplein en Beverstraat  op vrijdag 5 (vanaf 16 uur), zaterdag 6 (vanaf 9.30 uur en zondag 7 september (vanaf 14 uur) met zomer- en wintercollectie aan braderijprijzen, drank- en eetstandjes en op zondag springkastelen. Nieuw dit jaar is het optreden van Wim Soutaer vanaf 20 uur aan het oud stadhuis op vrijdag 5 september. Signeersessie na de show.

Op zaterdag 6 september is er van 9 tot 18 uur de 39ste jaarmarkt in de Ninoofse binnenstad. Naast de beestenkeuring en paardenmarkt op de Centrumlaan, braderij, drankstandjes, autopark i.s.m. Adno en muziekoptredens is er voor de eerste keer een bedrijfswagenshow op de Graanmarkt.

Topartikels editie Ninove-Dender