Zomerdag in het park van Meerbeke

Jeugdhuis Het Uur organiseert op zaterdag 19 juli haar Zomerdag in het park van Meerbeke. Een dag met sport, spel, muziek en vertier.

Naast een vriendschappelijk minivoetbaltoernooi (wedstrijden van 5 tegen 5 en maximum 8 pers per ploeg) met een touwtrekcompetitie voor de wachtende ploegen, werd er ook aan de dames gedacht en zal er een alternatief badmintonterrein voorzien worden. Voor wie het iets rustiger wil, is er een petanquebaan en een veld voor liefhebbers van het Kubb-spel.

Zowel deelnemers, supporters als bezoekers kunnen doorlopend terecht in de openluchtbar met de mogelijkheid om deel te nemen aan de barbecue. Dj’s zorgen voor passende muziek.

Voor het minivoetbaltornooi vragen de organisatoren aan de geïnteresseerde ploegen om vooraf in te schrijven via  jhhetuur@hotmail.com met vermelding van de ploegnaam. Kostprijs: € 10 inschrijving per ploeg (deelname, 1 drankje per persoon). Officiële aftrap om 13.30 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender