Kermis benefiet voor Bosni√ę

Elvira en Marcel van Café Kafana en hun dochters Dzenita en Zuhra grijpen Merchtem kermis aan om een benefiet te organiseren voor het Bosnisch dorpje Nemila om de gevolgen van de erge overstromingen te helpen opvangen. Nemila ligt aan de Bosna-rivier en werd in de maand mei zwaar getroffen door overstromingen.

Elvira komt zelf uit Bosni√ę en wil de mensen van Nemila helpen om hun leven weer op het goede spoor te zetten. Daarom organiseren zij en haar familie op 18 augustus aan Caf√© Kafana (in de Bogaerdstraat, tegenover het gemeentehuis) een concert met Life of Bliss, Austin Trio, Peper en Zout en Alter Ego Light (ex-The Pearls). Nadien volgt nog een DJ-optreden. Om 1 uur wordt de muziek stil gelegd om overlast voor de buren te vermijden.

Tijdens de optredens, die al om 16.30 uur beginnen, is er een barbecue en kinderanimatie. De opbrengst wordt door Marcel en Elvira persoonlijk afgegeven in september. Zij zullen ook toezien op het gebruik van de centen. Zij zoeken ook sponsors die op één of andere manier een bijdrage willen leveren. Contact opnemen met marcelbogaerts@telenet.be of 477/82.55.14.

Nieuwsbeelden over de overstroming in Bosni√ę : http://nieuws.vtm.be/buitenland/92272-overstromingen-servie-en-bosnie

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be