Brunchconcert KEVA-jeugd

Het jeugdensemble van de Koninklijke Harmonie Kunst, Eer en Vermaak Aspelare organiseerde op zondag 18 mei voor de tweede keer een brunchconcert. Ouders, vrienden en sympathisanten konden genieten van een mooi muzikaal optreden en daarna aanschuiven voor een heerlijk buffet.

Bij het jeugdensemble van KEVA dat in 1999 werd opgericht, kunnen mensen terecht die al één jaar instrument hebben gevolgd in de muziekschool. Het is de bedoeling dat na een aantal jaar opleiding in het jeugdorkest de jonge muzikanten doorstromen naar het grote harmonieorkest. KEVA betaalt de helft van de muziekacademiekosten jaarlijks terug. De muziek die ze maken is zo gekozen dat die vrij eenvoudig is om te spelen, maar heel leuk is om te beluisteren.

Wekelijks is er repetitie op vrijdagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur. Sinds 2002 geeft het KEVA jeugdorkest eigen optredens en kan het gecontacteerd worden voor evenementen.

 

Topartikels editie Ninove-Dender