Quiz en Hoger Lager beslissen wie Prins en Prinses der Senioren wordt

Het wordt een korte nacht voor de nieuwe Prins of Prinses Carnaval 2014 want op zondagnamiddag wordt hij/zij al in de fabriekshal van Cloë Confectie verwacht waar het jaarlijkse Feest der Senioren plaatsvindt. Daar zal ook bepaald worden wie Lisette Van Mellaert en Willy Bické zal opvolgen als respectievelijk Prinses en Prins der Senioren.

Prins of Prinses de senioren word je als je het beste scoort in de vragenronde en het spel Hoger Lager. Er zijn vier vragen over muziek (zowel over gewone liedjes voor de senioren als over carnavalsliedjes) en vier weetvragen over het carnavalsgebeuren in Ninove. Bij het Spel Hoger Lager speelt vooral geluk een rol. Bij een gelijke puntenstand worden er schiftingsvragen gesteld.

Wie graag zijn kans wil wagen om Prins of Prinses der Senioren te worden kan zich ter plaatse inschrijven (vraag naar het inschrijvingsstrookje bij de dienst evenementen). Voorwaarde om deel te nemen: nog nooit prins of prinses der senioren geweest zijn, inwoner zijn van groot Ninove en minimum 55 jaar zijn.

De deuren van fabriekshal Cloë Confectie, Merellaan 46 in Ninove, gaan open om 13.30 uur. Om 14 uur start het dansorkest Rickie’s Band met muziek uit de jaren ‘60, ‘70, ’80,… Tussendoor is er een optreden van Nicky Jones. Als afsluiter wordt de nieuwe Prins en Prinses der Senioren voor 2014 verkozen.

Er is parkeergelegenheid in de nabije omgeving van Cloë Confectie en de parkings van de bedrijven ernaast kunnen worden gebruikt.

Topartikels editie Ninove-Dender