Ninove On Ice vanaf 13 december

Het publiek kan vanaf vrijdag 13 december tot 5 januari opnieuw terecht op de schaatspiste die opgesteld zal worden op het Twijnsterplein in Ninove.

Organisator vzw Maspoe koos voor een groter afdak zodat de schaatsers bij regenweer voldoende bescherming genieten. Nieuw is ook dat de mogelijkheid geboden wordt om volledig rond de piste te stappen.

De ijspiste opent de deuren om 10 uur en sluit om 21 uur, behalve op vrijdag en zaterdag dan dooft men de lichten om 22 uur. Wie wil nagenieten bij een hapje of een drankje in de chalets krijgt hiervoor een uur extra.

Wanneer je schaatsen huurt, betaal je 6 euro, schaatsen met eigen materiaal kost het 5 euro. In groep (meer dan 10 personen) betaal je eveneens  5 euro. Wie schaatsen koopt (kostprijs 70 euro) mag onbeperkt schaatsen.

In de loop van deze drie weken organiseert vzw Maspoe tal van speciale activiteiten. Zo is er o.a. een optreden van Kevin Van der Perren, komt de kerstman langs, is er een recratief ijshockeytornooi, elke zondagvoormiddag ijsgewenning voor kids en elke vrijdagavond discoschaatsen.

Het volledige programma vindt u op www.maspoe.be.

Foto’s: Jacky Delcour

12-12 Ninoofse schaatspret  affiche

Topartikels editie Ninove-Dender